Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marscholl - 02-05-2011 15:54:36
Computers & Telefonie

Kan Silverlight niet (de-)installeren

Ik heb al tijden problemen met het afspelen van filmpjes en krijg dan weleens de melding dat er iets mis is met silverlight van m.s.. wat ik dan ook probeer, het lukt mij niet om silverlight te deïnstalleren of een nieuwere versie te installeren. telkens krijg ik de volgende melding van windows installer: "the fearure you are trying to use is on a network resource that is unavailable." dan geeft installer de suggestie om source d:\f4caff5ca8c8e27d3728de2e71\ te gebruiken wat natuurlijk onzin is want silverlight staat gewoon op de c-partitie tussen de programfiles.

dacht ik, want als ik via windows zoeken ga zoeken naar silverlight.msp geeft deze aan dat dit zich bevind op e:\584c9ceb84f89a2c36 en op e:\bd7a404d100041628c6e97b2874a.

windows installer geeft ook de mogelijkheid om te browsen maar welk pad ik dan ook brows, ik kom niet uit bij silverlight. ik heb het idee dat er iets is gaan schuiven met programma`s naar andere pertities maar hoe dat kan is mij ook een raadsel. wie, oh wie weet raad, desnoods een ander progje want hoe graag m.s. ons wil doen geloven dat zij de enige, zaligmakende software produceren zijn er vast wel alternatieven.

nog even wat niet onbelangrijke details: windows xp, sp3, browser google crome