Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
ineke00067 - 11-05-2011 14:48:27
Voeding & Gezondheid

vergoeding relatietherapie/geen inzicht rekening

Mijn partner en ik hebben ongveer 6 of 7 keer van rel.therapie gebruik gemaakt.wij hebben allebei bericht gekregen dat dit van ons eigen risico afgaatmet een tussentijd van ruim 6 weken).de therapeut rekent bij ons beiden 484 euro zagen wij op de rekening die wij van zilveren kruis kregen.daar staat op dat de behandelperiode van 1 dec.2010 tot 26 feb 2011 is.
de telefonist van zilveren kruis zegt dat wij daar niet naar moeten kijken en in 2011 het weer van onze eigen risicio afgaat.niemand kan me vertellen of die rekenig klopt
gaat de therapeutdan weer een rekening insturen.en wat ik nog het meest vreemd vindt is dat zij daar een vast bedrag voor krijgt of je daar nou 1 keer of 20 x in de week heengaat.ik vind dit heel duur(weekloon 6000)terwijl de zorg maar moet inleveren en zo duur is.klopt dit en wordt dit uberhaupt gecontroleerd?