Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bastiaanb1 - 20-05-2011 14:10:59
Huishouden & Energie

Buurman ruikt rook uit de schuur.

Hallo, sinds kort hebben wij onze schuur omgetovert naar een ruimte waar je met 10 man lekker muziek kan luisteren en kan roken.
nu heeft de achterbuurman zijn huis vast aan deze schuur. hij klaagt nu een helehoop dat er een rooklucht te ruiken is in zijn huis.

voordat wij er banken neer gezet hebben is er hierover nooit geklaagt terwijl er met regelmaat gerookt werd in de schuur.

nu hebben wij dus veel tijd en plezier in deze schuur gestopt om deze zo leuk om te toveren, maar de buurman eist dat voordat wij hier weer gaan zitten wij de boel moeten isoleren!?

persoonlijk vind ik dat het probleem toch echt bij deze buurman zelf zit in zijn muren & meer dan wat kiertjes dichten met kit ben ik zeker niet van plan.

ik mag toch gewoon roken in mijn schuur met mijn vrienden waneer ik dat wil? uiteraard wil ik best de deur open laten voor meneer zodat het niet blauw komt te staan.

wie moet hier nu wat aan doen & wat kan hier aan gedaan worden?