Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riethw - 27-05-2011 13:37:54
Auto & Vervoer

verzekering schade auto total los

Ben aangereden door auto die van links kwam. gevolg: auto total los verklaard, vooras kapot en blikschade (marktwaarde op dat moment € 6.000, 10 jr. oud en schadevrij gereden, km-stand 116.000 en motorisch in prima staat). ik ontving van verzekering als restwaarde ca. € 4.500. omdat geen auto vanwege leeftijd en woonplaats geen optie is, moest ik dus een goede andere auto kopen, bijbetaling ca. € 10.000. deed veel pijn in de beurs! moest mijn zuur verdiende spaargeld er voor aanspreken.
vorige week werd ik benaderd door de koper van mijn total los verklaarde auto. hij heeft de auto rijklaar en goedgekeurd door rijksdienst wegverkeer (rdw) gekocht voor € 3200. kunt u zich voorstellen dat ik mij door de verzekering zwaar besoedemieterd voel. voor dat geld had ik hem zelf ook kunnen laten opknappen, maar die optie werd mij niet voorgesteld. kennelijk was het voordeliger om een onwetende oudere vrouw maar in onwetendheid laten. kan ik hierover nog een klacht indienen bij de verzekering (allianz) of andere stappen ondernemen. wie weet raad????