Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jm
jmgglenn - 04-08-2011 23:11:05
Elektronica & TV

ZIGGO zegt per 1 september nog meer te beleven op uw TV!!!!

Onlangs heb ik een brief gehad van ziggo dat er per 1 september een wijziging zal plaats vinden op het abonnement.
momenteel heb ik dus het digitaal totaalpakket van ziggo voor € 9,95 per maand. hiervoor heb ik momenteel 119 digitale televisiezenders.
nu wordt er in de brief vermeldt dat mijn huidige abonnement wordt omgezet naar tv extra, dat is allemaal leuk en aardig, maar ik moet wel meer gaan betalen daarvoor nl., € 13,00.
nu komt het mooie, er wordt gesproken in de brief een ruimer aanbod digitale zenders.
ik heb voor de aardigheid even gekeken hoeveel zenders er in tv extra zit, en wel geteld 105 digitale zenders, met andere woorden ik heb in een keer 14 digitale zenders minder dan wat ik nu heb, en ze zetten letterlijk in de brief een ruimer aanbod. niet dus. nu nog wat moois, bij tv extra hebben ze 21 kanalen ( waarvan 2 stuks hd ) erin gezet waar je dus in principe extra voor moet betalen, in dit geval € 3,05, maar hiervan zijn dus al 17 digitale kanalen welke ik nu al heb in het digitaal totaal pakket.
al met al moet je dus meer gaan betalen voor tv extra met minder zenders (105) t.o.v. de huidige digitaal totaal (119) en je gaat uiteindelijk betalen voor zenders welke al reeds in het huidige digitaal totaalpakket zit.
wellicht zijn er meer mensen die dit herkennen en willen reageren, en misschien ideeen hebben, want dit klopt gewoonweg niet!