Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rickyb - 25-08-2011 20:57:01
Vakantie & Reizen

Informatie achterhouden? reisbureau

Hoi allemaal,

ik heb samen met mijn vriendin besloten om lekker op vakantie te gaan. probleem was al snel waar gaan we heen en ik was ook snel het overzicht kwijt door het grote aanbod. hierop zijn wij naar globe reisbureau gegaan om ons te laten helpen.

naar mate de vakantie naar mexico dichterbij komt zijn er een aantal problemen naar voren gekomen:

1. bij het ophalen van de tickets blijkt dat de leeftijd van mijn vriendin niet klopt. 25 in plaats van 24 de persoon die ons geholpen heeft een id in haar handen heeft gehad en toch een fout gemaakt. ik heb later helaas getekend voor deze gegevens maar toen wij hier achter kwamen kon ik nu niet echt zeggen dat ik me goed geholpen voelde. (27 euro gekost)

2. wat blijkt nu? het is regenseizoen in mexico. ik voel mij zeer genaaid. heb het hele jaar goed moeten sparen om weg te kunnen naar een zon vakantie. ik heb dit ook duidelijk aangegeven bij het reisbureau dat wij een zon vakantie wilden. nu ben ik vandaag de tickets gaan halen de juiste dit keer. en ik geef aan dat ik het niet netjes vind, dat mij niet is verteld dat het het weer in mexico op het moment geen zon vakantie weer is. de mevrouw reageerde daarop lachend owja orkaan irene is pas over het carabische gebied getrokken.

dat ik nooit meer een reis via globe zal boeken is duidelijk. maar wij zitten er nu wel mee te kijken. ik ben niet goed geïnformeerd en dat is juist de hele reden waarvoor ik naar een reisbureau ben gegaan.

het is ook nog maar 4 dagen voordat we vertrekken en ik benieuwd of hier ik nog iets aan kan doen?

ik hoop dat iemand me hier kan vertellen of ik in mijn recht sta om hier werk van te maken?

ricky en sumeyra