Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maraina - 20-09-2011 21:57:04
Voeding & Gezondheid

stichting in Den Haag

Ik stel een soortgelijk vraag als maraina over he verhuren van woningen die door kennis van mij bij een bepaalde stichting.
zij heeft een kind en is onder gebracht door de stichting bij een andere jongen in huis. toilet deur zit geen slot op en een toren hoge huur die zij van een uitkering moet betalen, wat gelijk staat bij een normale woning, daarnaast moest zij ook een verzekering aansluiten in verband met woning verzekering. 1x per week komen ze bij de buurman op bezoek en vragen ze haar hoe het gaat. zij krijgt geen huursubsidie ook geen kinder bijslag. hier laat de bepaalde stiching de wensen over waar ze voor staan. ik vind dat de stichting zij bestempeld heeft als een kansloze meid. het enige is dat zij niet aan een woning kon komen. je mag maar een jaar blijven maar mag niet eerder weg omdat je een jaar contract heb. dat vind ik inderdaad raar, noodhulp bieden en gedwongen aan een jaar terwijl de bedoeling is dat je dit als tussenoplossing gebruikt en zodra je een huis heb dat je mag vertekken. ik vind het op zijn zacht gezegd misbruik maken van kwetsbare mensen in nood!!!!