Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mh
mhop - 22-09-2011 15:22:41
Geldzaken & Recht

Advertentie

Beste allemaal,

ik ben voor mijn kleine webshopje heel vaak lastig gevallen door een publiv relations online marketing bureau (p.r.o.m uit groningen).

ze belde me heel vaak. voorstel was om een advertentie te plaatsen op hun site: telefoonbedrijvengids.nl
al die keren heb ik aangegeven dit niet te willen, het zou 1 jaar gratis zijn en dan klaar. altijd zeg ik geen interesse nee.
nu kreeg ik na een jaar weer een telefoontje, tijdens dat jaar kreeg ik steeds brieven maar die gingen ongeopend de prullenbak in. in het telefoongesprek kreeg ik de vraag of ik geen brieven van hun ontving, ik gaf aan dit wel te krijgen maar niet te lezen en weg te gooien, ik wil geen zaken doen met niemand niet. dwingend gaf zij mij aan dat ik toch echt dit moest ondertekenen omdat ik anders aan een binden contract zou vastzitten. weer gaf ik aan nergens om gevraagd te hebben. nee maar dit moest en zou ik ondertekenen. ze stuurde mij het weer op met de eis dat ik het binnen 1 week terug moest sturen.
ja hoor 1 dag later lag de brief op de mat. zoals ik het las zou het inderdaad geen verlenging zijn. wel keurig een voorbeeld advertentie zoals hij er nu stond, had ik ook al die tijd niet geweten dat er al een advertentie was.

zoals ik het las was het klaar, zo was mij immers ook nadrukkelijk aangegeven door de telefoon.

nu 2 maanden later krijg ik een dikke rekening van dit bedrijf. ja ze waren blij met het ondertekenen van mijn contract, de advertentie was geplaats en of ik even de rekening wil betalen. het was ook een herinnering. nou die eerste rekening had ik niet eens gezien, anders had ik direct al aan de telefoon gehangen.
gister contact gehad. ze hebben mij het formulier terug gestuurd, kopie.
nu lees ik het inderdaad anders, tussen de tekst door staat dat het dus een contract is. zoals je het ziet is het een opzegging en staat er boven; hierna geen automatische verlenging. er was mij dus aangegeven dat ik dit moest ondertekenen om de al gelopen termijn te beeindigen.
ik ben er dus in gestonken.

nu is mijn vraag wat kan ik hiermee? het is zo ontzettend dwingend en stalkerig net zolang totdat je denkt krijg het .... tot slot zetten ze je onder druk met je moet nu tekenen ik stuur het nog 1x op. blijkt dit juist te zijn wat ik al die tijd zeg ik wil het niet.
als ik nu bel is er of niemand aanwezig, of ze hebben geen tijd, of de receptionis laat je al niet verder.