Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rv
rvos - 15-10-2011 18:38:31
Computers & Telefonie

simkaart gehackt???

Mijn zoon heeft in juni een blackberry met abonnement van vodafone gekregen. in september zie ik op mijn bankafschrift een afboeking door vodafone van 150 euro, terwijl het abonnement slechts in de 20 euro is. de specificatie bekeken van de rekening en nu blijkt er constant door hem gesmst te worden naar één en het zelfde nummer, wat slechts deels zichtbaar is (alleen de eerste 4 cijfers,naast 06) echter mijn zoon heeft die smsjes niet verstuurd, het is ook een voor hem onbekend nummer. als hij het nummer voor zover zichtbaar intoetst verschijnt niet de rest van het nummer in beeld, wat normaal wel zo is als je een nummer vaak gebruikt. de smsjes gaan ook 's nachts door en dan ligt hij toch echt gewoon in bed.
vodafone gebeld en daar zagen ze dat het gebeurde, maar ook dat het gewoon met zijn simkaart gebeurd. verwezen naar de klachtencommissie van vodafone. aangetekende brief gestuurd en na 3 weken komt het bericht dat de klacht is onderzocht maar dat gebleken is dat de sms berichten met zekerheid met betreffende simkaart en mobiel nummer zijn verstuurd en dat de kosten dus terecht in rekening zijn gebracht. ze noemen het gebruik van tolltickets in hun onderzoek waardoor ze zo stellig zijn in hun uitkomst van het onderzoek. mij wordt geadviseerd om maar een extra smsbundel af te sluiten.
ik ben eerlijk gezegd ten einde raad. mijn zoon mag zijn blackberry niet meer gebruiken (simkaart en batterij verwijderd), maar ik zit wel vast aan een twee-jarig abonnement. wie kan mij (en mijn zoon) helpen???
in de vodafonewinkel waar we vandaag geweest zijn werd wel gezegd dat ze dit wel eerder hadden gehoord.