Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

personal
personal - 24-10-2011 12:13:33
Geldzaken & Recht

Telefoon terreur

Beste mensen,

weet iemand wat ik hier nu tegen kan doen.

al meerdere jaren word ik door callcenters lastig gevallen met allerlei telefoontjes.

afmelden bij bel me niet en zo helpt niet, dit heb ik nu al zo vaak gedaan, dit heeft totaal geen nut, ze blijven toch gewoon bellen. zelf blijf ik altijd beleefd en probeer ik met zo’n kort mogelijk gesprek het telefoontje te eindigen, maar het lijkt wel of ze steeds agressiever willen verkopen.

vandaag was het echt weer eens het toppunt van agressief verkoop techniek.

ik werd gebeld door artsen zonder grenzen, gelijk wist ik hoe laat het was en heb gezegd dat ik geen interesse had, maar dit werd niet geaccepteerd.
de verkoper/telefonist gaf aan dat het een goed doel zou zijn en dat ik even naar zijn verhaal moest luisteren. daarop gaf ik weer aan dat ik geen interesse had. dit kon volgens hem niet en hij vroeg mij een reden, waarop ik aan gaf dat ik hier niet op in ging hem een fijne dag wenste en de verbinding verbrak.

binnen no-time werd ik weer gebeld en mij werd verweten dat ik niet zomaar een verbinding mocht verbreken en wat ik wel niet dacht om zo asociaal te zijn dat ik de verbinding zomaar verbrak.

dit is toch wel het toppunt. ik heb trouwens niks meer gezegd en de verbinding gewoon weer verbroken ik denk dat hij het nu nog weer zo’n 2x heeft geprobeerd, omdat ik vlak daarna nog twee keer door een onbekend nummer werd gebeld.
het is nu weer rustig.

een ding is zeker artsen zonder grenzen doen hun naam eer aan “zonder grenzen”.

weet iemand hoe ik hier van af moet komen.

o ja, mijn nummer geef ik niet zomaar door aan derden dus niet dat ze die zomaar kunnen opvragen, daarbij is het niet in het telefoonboek op te zoeken want dat heb ik gelijk laten blokkeren en toch komen ze elke keer weer aan die nummers.
hoe kan dat toch.

b.v.d. voor jullie reacties.