Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
famke - 12-11-2011 11:56:16
Huishouden & Energie

ikstapover.nu

Beste lezers,

heb niet echt een vraag maar meer een opmerking.het volgende: op 13 september werd ik gebeld door essent of ik over wilde stappen. dat doe ik maar was altijd jaren klant bij essent nooit geen klachten maar vorig jaar over gestapt naar de nuon maar was niet tevreden over nuon dus overstappen. 2 dagen later ligt het contract in huis hoor niets meer van essent. tot van de week er zomaar geld van mijn banknummer is afgeschreven tot mijn verbazing ook nog € 10.00 meer dan ik aan de nuon betaalde. ik had ook nog duidelijk aangegeven dat ik nu alleen woon dus er minder verbruikt zou worden. was van essent wel zo netjes geweest om mij een brief te sturen met het bedrag wat ze gaan afschrijven en op welke datum en zeker niet te vergeten klantnummer.

doordat ik ging overstappen had ik recht op een kado leuk!!! ik heb gekozen voor € 150.00 gestort op mijn rekening dat zou binnen 2 week gebeuren. staat ook in het contract en het zou gestort worden door ikstapover.nu
we zijn nu 2 maand verder en wat denk je er is nog niets gestort. dus ik gisteren maar eens even gebeld deze mevrouw vond het vreemd en noteerd wat gegevens van mij en zegt ik bel u terug en wat denk je ....... juist ja nog niet terug gebeld.
het is zeker heel moeilijk om geld te storten op iemand zijn rekening als ik bij essent eens te laat betaal komen er gelijk kosten over heen. maar ik als nieuwe klant die recht heeft op € 150.00 weten ze niet hoe ze dat moeten storten. heb nu wel een hele vieze smaak in mijn mond en ben benieuwd of ik het nog krijg.

dus essent als je dit leest wil je er even voor zorgen dat het van de week op mijn bank staat. alvast bedankt!!!

fijn weekend!
famke