Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elvinzo
elvinzo - 04-01-2012 16:32:41
Voeding & Gezondheid

Heeft iemand ervaring met de electronische sigaret?

Ik heb bij de makro de smoketronic gekocht voor ca. €47, met tien capsules erbij. die kun je niet eerst uit de verpakking halen en uitproberen. daarom ben ik benieuwd naar ervaringen van anderen. wellicht belangrijk om te weten, is wat voor type roker ik ben:

ik ben altijd sporadisch roker geweest. om de een of andere reden heeft het op mij geen verslavend effect. ik rook graag tijdens feestjes en uitgaan, als ik aan een biertje zit. meer bier betekent dan meer zin om te roken, dan smaakt het opeens superlekker en rook ik als een ketter. soms (bijna) een heel pakje leeg. als ik in nuchtere toestand een overgebleven sigaret opsteek, vind ik die meestal niet lekker.

ik wil graag op feestjes e.d. blijven roken. de electronische sigaret is een (relatief) gezonde vervanger. maar de smoketronic heeft capsules zonder nicotine. omdat ik in nuchtere toestand geen zin heb in een sigaret, vraag ik me af of ik die nicotine wel ga missen. uiteraard moet ik dat ondervinden, maar weet iemand of voor die smoketronic nicotinehoudende capsules verkrijgbaar zijn? heeft iemand ervaring met de electronische sigaret of de smoketronic in het bijzonder? hoe is de smaak? mis je dan de nicotine? hoeveel "gewone sigaretten" rook je uit één capsule? alvast bedankt voor jullie antwoord.