Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 15-01-2012 11:25:28
Computers & Telefonie

Pas op voor zoekmachine Babylon!!!!

Op 10/1 heb ik een vraag gesteld over het verwijderen van dat irritante en opdringerige babylon. pas op, want het downloadvenster van babylon staat volgens een kennis ineens onuitgenodigd op je scherm. er is een keuze: accepteren of weigeren, alleen.... de weigerknop weigert dienst en het venster blijft oeverloos zeuren.

door toeval ben ik van babylon afgekomen (zie de oplossing bij mijn eerdere vraag), alles leek weer goed te gaan, alleen moest ik telkens opnieuw mijn wachtwoord van hotmail intikken. het keuzevakje "ww onthouden" was niet meer aanwezig.

sinds 2 dagen heb ik echter geen toegang meer tot internet, noch via ie, noch via ff. met de verbinding is niks aan de hand, want bezoek dat een laptopje bij zich had, kon ongehinderd internetten.

heeft iemand een duidelijk advies voor deze, nogal onbeholpen pc-gebruiker?

vriendelijke groet, boppe.