Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ep
epkebo - 15-03-2012 16:03:24
Geldzaken & Recht

Gebeld door Interim Justitia

Ik heb een probleem wat zich elk jaar opnieuw aandoet. ik mis een aantal oproepen van een bepaald nummer en krijg vervolgens een smsje van interim justitia met een dossiernummer, over een onbetaalde rekening bij pwn waterbedrijf. met het dossiernummer bij de hand bel ik en deze rekening staat op een andere naam en in een heel andere stad dan ik woon.

nou bel ik elk jaar en leg ik elk jaar uit dat ik het niet ben en of ze mijn nummer uit het systeem willen halen, ik heb zelfs dat hele pwn waterbedrijf gebeld, maar ik wordt elk jaar gebeld. ik vindt dit zo vervelend. want ze blijven bellen tot ik het weer heb uitgelegd. wat kan ik hier nou aan doen? ik wordt gillend gek!