Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 23-03-2012 22:32:06
Voeding & Gezondheid

Wie heeft er goede ervaringen met een opruimcoach?

Wij wonen sinds 13 jaar in een eengezinswoning. aangezien ik een spierziekte heb, hebben wij een traplift in huis waar ik dagelijks gebruik van maak.
beneden hebben wij de woonkamer, keuken en toilet, boven de slaapkamer, hobbykamer en badkamer en op zolder de wasmachine, droger, verwarmingsketel en opslagruimte.
voorheen hadden we in de slaapkamer de computer staan en in de hobbykamer zat ik altijd te knutselen.
maar doordat mijn spierziekte in de jaren geleidelijk is achteruitgegaan, kan ik niet meer zelfstandig boven komen. dat betekent dus dat ik sinds een jaar mijn computer beneden heb staan en een groot deel van mijn knutselspullen ook.
het grootste gedeelte van de dag zit ik echter achter de computer, want ik wil eigenlijk toch weer boven op mijn hobbykamer gaan knutselen.
nu is het overal een grote bende, overal staan knutselspullen, op zolder staan dingen die er al staan sinds we hier zijn komen wonen, in de schuur idem dito. het probleem is dat ik het overzicht een beetje ben kwijt geraakt doordat ik zelf niet meer overdag naar boven kan.
maar als mijn spullen naar boven worden gebracht, wil ik wel zien waar ze worden neergezet, want anders zoek ik me rot. nu zou ik graag een opruimcoach in willen schakelen en zou ik willen weten of iemand van u daar ervaring mee heeft?

bij voorbaat dank.