Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
posser - 10-04-2012 23:00:43
Auto & Vervoer

Occasion gekocht, model auto komt niet overeen met rekening

Op tweede paasdag hebben we een kia ce'ed sportywagon gekocht. in de advertentie en op de rekening staat vermeld dat het een business editie is. toen we vandaag wat zaten na te kijken blijkt de business editie heel wat features heeft die deze auto niet heeft. kortom het is geen business editie. we gaan morgen bellen om te vragen hoe dat zit, maar hoop dat hier iemand is die ons vooraf kan adviseren over onze rechten en plichten.
we voelen ons behoorlijk voorgelogen. valt hier iets aan te doen? in de voorwaarden zijn wel kosten verbonden aan annulering van de koop, maar zoals wij het zien krijgen we ook niet de auto geleverd waar we voor hebben getekend, het is immers geen business editie. klopt deze aanname?