Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ah
ahaaxma - 19-07-2012 19:35:26
Geldzaken & Recht

aannemer failliet, containerbedrijf weigert

Mijn aannemer is halverwege de verbouwing failliet gegaan. we zijn al ons geld kwijt en leven nu in een huis zonder ramen, deuren, etc. een enorme chaos. geld om de verbouwing af te maken is er niet. de curator is nu bezig om alles af te handelen voor de aannemer. hij heeft het containerbedrijf gevraagd om zijn (volle) containers van ons terrein te verwijderen en de kosten hiervan als claim in te dienen. het containerbedrijf weigert de containers weg te halen, wetende dat ze ons in de weg staan. we kunnen ons eigen huis en tuin niet in. het containerbedrijf wil dit alleen doen als ik ze betaal. maar hij had een contract met de aannemer. wij hebben geen cent meer, want hebben de aannemer alles al betaald. ik heb het volgende gedaan:
1) containerbedrijf gevraagd om ze op te halen? geen reactie. na 3 weken weer eens gebeld/gemaild met hetzelfde verzoek.
2) na meerdere mails en telefoontjes werd me toegezegd dat ze ze ophalen als ze een schriftelijke opdracht van de curator krijgen omdat ze de telefonische opdracht niet vertrouwen
3) de curator heeft ze eerst telefonisch en daarna schriftelijk verzocht om de containers weg te halen.
4) nu zeggen ze dat ze op vakantie gaan en ze ze niet op willen halen tenzij wij!!!! betalen. maar wij hebben de aannemer alles al betaald. we hebben een enorme financiele strop en hebben geen geld om deze containers te laten verwijderen.
wat kan ik nu doen om de containers te laten verwijderen? help alstublieft. wij weten het echt niet meer.