Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
sonjadeb - 10-08-2012 21:34:22
Huishouden & Energie

buurman haalt onze schutting weg

We hebben een garage gebouwd met vergunning, er stond een schutting, allebei op ons perceel, niet op de grens.
hij heeft de schutting weggehaald, de ijzeren palen, wat in de beton stonden, tot op de grond afgeslepen.
de schutting heeft hij meegenomen, die staat bij hem.
mijn man vroeg hem, waarom heb je dat gedaan? hij vind het niet uit zien, was zijn antwoord.
hij ergerde zich, dat wij een garage hebben gebouwd, dat hadden we hem eerst moeten zeggen, dan had hij bezwaar kunnen indienen, volgens hem, had de garage 1 meter van de grenslijn moeten staan!
hij heeft wat rommel als schutting in zijn achtertuin neer gezet, dat is pal naast onze oprit, de boom van hem, hangt over onze oprit, hij laat alles maar groeien, daar mag je niets over zeggen, hij vindt dat mooi, maar we hebben onze oprit vol fruit liggen, inclusief vliegen en wespen.
we willen een schutting aan de voorkant woning, dat is bij hem achtertuin, de kosten willen wij betalen, hij bepaalde dat het een fatsoenlijke schutting moet worden, het is niet te geloven!!