Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mady - 24-09-2012 20:00:26
Huishouden & Energie

Is het normaal Krakend Laminaat

Ik heb sinds december 2011 laminaat in de huiskamer. heb heel erg getwijfeld tussen tapijt en laminaat maar op advies van dalhuijsen in woudenberg voor de 1e maal laminaat gekocht. heb krono vario nevada eiken laminaat laten leggen door hun. zij hebben de vloerbedekking weggehaald met ondertapijt op mijn betonnen vloer

na een maand kraakte het enorm op 1 plek en heeft de dalhuijsen een gedeelte opnieuw gelegd.
dat heeft niet geholpen en toen begon de hele kamer te kraken. volgens dalhuijsen lag het nu prima.

na veel tam tam, bellen, tijd rekken door dalhuijsen is er na een en dreigbrief uiteindelijk een specialist van de laminaat leverancier lethem vergeer komen kijken. die vond het wel meevallen maar zag dat het laminaat te tegen de muur klemde (dalhuijsen niet naar gekeken) wat het kraken veroorzaakte. dalhuijsen heeft dit verholpen maar kraken bleef. niet elke dag maar toch gemiddeld per maand wel 25 dagen

specialist van lethem vergeer weer geweest vond het meevallen en deelde schriftelijk mee dat dit niet aan het laminaat lag maar aan de hoge luchtvochtigheid lag mede veroorzaakt door de wisselende weersomstandigheden en het in de plaatselijke omstandigheden gezocht moest worden.

brief naar dalhuijsen verzonden omdat in zijn advies dit allemaal niet ter sprake is gekomen dat dit kraken kon gebeuren. had hem toen ook verteld heb dat er bij mij in de kruipruimte water stond wat geen enkel probleem was. weet niet wat plaatselijke omstandigheden behelst maar dat ik dit gekraak niet normaal vindt en vermeld dat ik binnen 4 weken een oplossing wil.

precies binnen 4 weken min 1 dag kreeg een briefje met 2 zinnen van dalhuijsen. dat zij mijn brief naar lethem vergeer hebben doorgestuurd. dalhuijsen reageert verder totaal niet op mijn vragen naar hem.

ik geloof hier niets van omdat het de 1e keer pas na een dreigbrief ( toen waren er al 5 weken verstreken) iemand na 6 weken kwam. de 2e maal toen dalhuijsen dacht dat het niet aan hun lag de specialist van lethem vergeer binnen een week reageerde voor een bezoek. de laatste brief 2 weken geleden gehad, dus nu 6 weken verder zijn en weer niets.

heb enorme spijt dat ik aan laminaat ben begonnen. als dalhuijsen had aangegeven dat laminaat kon gaan kraken had ik dat nooit genomen en gewoon weer met tapijt was verder gegaan.

daarnaast blijf ik het ook vreemd vinden dat ik voor aankoop een aantal zaken bezocht heb om te kijken en ook mensen in mijn omgeving met laminaat heb maar niemand hoor die last heeft van kraken of dat dit door de speciaalzaken wordt aangeven dat dit met laminaat kan gebeuren.

al met al zit ik met dit kraakprobleem wat steeds meer ergernis geeft. is dit normaal? wat kan ik nog doen??