Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
desirehd - 29-09-2012 20:49:37
Computers & Telefonie

Eindeloze reparatie HTC Desire HD

Hallo,

ik heb enige tijd terug mijn telefoon laten vallen waardoor het touchscreen glas gedeelte van het scherm kapot is gegaan.

ik ben vervolgens naar een reparatiecentrum gegaan welke zich profileert als een htc reparatie centrum. hier heb ik het scherm laten vervangen. echter waren er na de reparatie complicaties gekomen, er werd direct gemeld dat er een kleine beschadiging is gekomen op het lcd display maar zou dit geen problemen moeten veroorzaken. hiermee ben ik akkoord gegaan mits dit zo zou zijn. echter bleek een uur later dat er strepen in het lcd waren gekomen en kwam ik er ook achter dat
het lampje niet meer werkte, slechts 1 van de 2 deed het nog en vaak crashte de telefoon wanneer ik deze aan probeerde te zetten.

vervolgens ben ik weer terug gegaan en hebben ze het volledige lcd display met touchscreen vervangen, maar deze keer was de nieuwe touchscreen defect, deze deed het op een plek van het scherm namelijk niet. hiervoor moest ik weer terug komen en werd het gerepareerd.

deze keer na de reparatie was het weer raak want nu werkte mijn gps, bluetooth en vibrator het niet meer en tevens werkte de verlichting van de onderste rij knoppen het ook niet meer.

wederom ben ik lang gegaan met de telefoon en na een paar dagen geen antwoord heb ik ze zelf gebeld om te vragen hoe het ging met de reparaties. hier werd mij verteld dat alles gerepareerd zou zijn en dat ze het hebben getest. ze zouden het toestel zo snel mogelijk opsturen.

ik heb zojuist de telefoon weer ontvangen en door de slechte ervaringen heb ik besloten om deze keer te filmen dat ik de telefoon uit de verpakking haal en de gerepareerde punten test.

deze keer werkte de lampjes, bluetooth en vibrator weer maar nu werkt de onderste rij verlichting nog steeds niet en gps werkt nauwelijks. het ergste van alles is dat nu ook de geheugenkaart niet meer wordt uitgelezen en ik geen signaal meer krijg en dus geen internet heb en niet kan bellen.

ik ben nu echt ten einde raad. elke keer dat ik de telefoon aan hen toevertrouw krijg ik een telefoon terug die meer mankeert dan voordat ik hem aan hen gaf. ik ben inmiddels ruim €220,- kwijt aan reparatie, reiskosten en verzendkosten en nog steeds krijg ik een hoop schroot terug in plaats van een correct werkende mobiele telefoon.

wat nu? hoe sta ik in mijn recht en wat kan ik doen?