Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
natasja24 - 26-11-2012 14:33:01
Elektronica & TV

gaskookplaat datid rvs toch roest?

Vorigjaar dec een keuken gekocht bij ikea met alles erop en eraan. in april pas in het huis gaan wonen en alles gaan gebruiken. na een keer of 4 koken ontdekde ik plekjes op de gaskookplaat datid hg4k. het leek net of mijn gaskookplaat gaat oxideren. rare vlekken dus. eerst gebeld naar ikea en een vragen lijst ingevuld op internet. na 2 dagen een nette mail terug dat ik het maar moest schoonmaken met tandpasta en anders rvs schoonmaak middel. met de tandpasta lukte het niet (klein stukje geprobeerd) en ik vind dat rvs schoon moet worden met een gewoon sopjes.
dus weer een mail terug gestuurd na 5 dagen antwoord.
zoals wij de foto's zien is het roest en valt niet onder de garantie. misschien ben ik gek maar roestvrijstaal kan toch niet roesten uit het niets.
7 dagen gelden weer een mail gestuurd en nu nog niks gehoord. ik ben een jonge meid die voor het eerst op zich zelf gaat en moest lang sparen voor de keuken en nu lijkt het al of hij 10 jaar oud is door mijn gaskookplaat.
ik ben er erg verdrietig om en word niet serieus genomen door ikea