Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boukje1989 - 06-12-2012 22:35:26
Voeding & Gezondheid

Uw Huis Veilig?

Hallo,

vanavond stond er iemand van uwhuisveilig aan de deur. hij wilde een presentatie geven en aan de hand van de presentatie hoe ik daar op zou reageren kon hij kijken of ik in aanmerking kwam voor een gratis pakket om mijn huis te beveiligen. natuurlijk kwam ik daar voor in aanmerking. aanschaf is gratis, instalatie kosten zijn €229,- en per maand €32,95. hier zit ik dan 5 jaar aanvast. €229,- + 5jaar x 12maanden x €32,95 = €2206,-. moest meteen beslissen, want het was alleen vanavond. natuurlijk kan ik binnen 8 dagen er onderuit komen.

heeft hier iemand toevallig ervaring mee? (ik lees namelijk negatieven dingen over ze op kassa en radar.)

ze willen het namelijk met mond en mond reclame verkopen. maar had nog nooit eerder van ze gehoord. ze zijn wel bij g4s aangesloten.

gaarne hoor ik reacties.

met vriendelijke groeten, boukje