Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
vermeulen5061 - 17-12-2012 13:14:24
Geldzaken & Recht

50 euro gepind...100 euro afgeschreven!

Op zaterdag 2-12 (met rabopasje) bij een ing-apparaat die in ah-filiaal in oisterwijk staat 50 euro gepind. tot mijn verbazing is er 100 euro afgeschreven. het enige wat ik nu wil is dat of ik 50 euro ontvang of de afschrijving van 100 euro gecorrigeerd wordt naar 50 euro! ik heb dit gemeld bij plaatselijke ing-bank. zij verwijzen naar ah en v.v. bij de ing werd mij door 2 dames achter de balie wel verteld dat dit probleem zich wel vaker voordoet, maar dat zij daar niets aan kunnen doen!!!! ca. een jaar geleden heeft mijn vrouw bij hetzelfde ing-apparaat 50 euro gepind, een bewijsje ontvangen, maar geen geld! met 2 getuigen (1 van ah zelf + een passant die stond te wachten om te pinnen) ook naar ing gegaan én rabobank...maar nooit 50 euro ontvangen.
nu gebeurt er dus weer wat, wat niet klopt met hetzelfde apparaat......wat moeten wij nu doen! het is toch van de gekke dat je je zomaar op deze manier mag laten bestelen door een bank. 1x keer is al niet juist, maar nu dit voor de 2de keer gebeurt, willen wij het er niet bij laten zitten!!!