Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roenjo - 27-01-2013 16:09:50
Huishouden & Energie

nieuwe cv installatie, extra rekening

Sinds afgelopen zomer hebben we (vve en huurders) het toen malige collectieve cv installatie laten vervangen voor een indivuele cv installatie. na installatie scheen alles (douche en warm water) goed te werken. nu het kouder werd en wij onze verwarming gingen gebruiken bleek deze nauwelijks warm te worden. wij hebben toen de installateur hier over ingelicht. deze heeft toen eerst de pomp verwisselt maar mocht niet baten(deze stond nl. droog te draaien, is gelijk verholpen) , hierna melde hij dat waarschijnljik de leidingen verstopt zaten en moest worden doorgeblazen. een paar dagen later is hij hier voor terug gekomen en heeft de leidingen door geblazen. kwam volgens mij weinig uit. ze zijn hier een halve dag mee bezig geweest. en nu kregen we afgelopen week een rekening van bijna €200.-.
nu zijn we hier een beetje pissig over, want dit hadden wij niet verwacht. hij had er niet bij gemeld dat wij hier een rekening van zouden krijgen. we wonen hier nu ruim 10 jaar zonder problemen met de verwarming deze werd gewoon heet, nu dit is vervangen wordt er gezegd dat de leidingen verstopt zijn ???, in de offerte van de installateur staat tevens dat zij ook de leidingen spoelen voor ingebruik name, ik ben een beetje een leek qua verwarming maar hadden ze toen dan niet kunnen merken dat de leidingen verstopt zouden zitten. valt dit niet onder de garantie van het ombouwen van de cv. het systeem werkte goed en nu na installatie niet meer? of kunnen wij dit bij de vve neerleggen omdat de leidingen door de betonnenvloer heen lopen en deze niet te vervangen zijn ons zelf.