Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna53
donna53 - 27-01-2013 19:29:09
Computers & Telefonie

geheugenkaartHD camera vindt geen bestand

Ik heb op mijn digitale hd camcorder filmpjes gemaakt. tussendoor nog gekeken of er wat op stond en toen verder gefilmd. nu wil ik alles overzetten en vindt de camera geen bestand meer! terwijl er volgens het geheugen wel 70% is opgenomen, krijg ik aldoor de melding ''geen bestand''. volgens de gebruiksaanwijzing bevat de kaart dan ''nog niet-dcf- bestanden van andere camcorders, maar dat kan niet. en dan moet je dan de kaart opnieuw formatteren, maar dan wordt alles gewist. en dan ben ik al mijn vakantie filmpjes kwijt!
weet iemand hoe ik de filmpjes er toch nog af kan krijgen en hoe het komt dat die kaart ineens geen bestand vindt terwijl ik niets bijzonders gedaan heb?