Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janin - 10-02-2013 17:35:23
Geldzaken & Recht

annuleren van bestelde trouwjurk na 1,5 dag

Hallo, ik heb dinsdagmiddag een aanbetaling gedaan op een bruidjurk. donderdagochtend wist is zeker dat ik te snel besloten had en dat ik de bestelling wilde annuleren.
de jurk zou in mijn maat bij de leverancier besteld moeten worden. ik vertelde de winkel per telefoon dat ik zeker wist dat ik de jurk wilde annuleren. de verkoopster adviseerde dat ik beter op zondag weer kon komen op de jurk te nogmaals te passen (hij stond immers zo goed). dit heb ik net gedaan, en het was duidelijk, deze jurk is het niet. ik heb andere jurken gepast die zouden kunnen, maar er zit niets tussen waar ik helemaal wild van was. na het passen vroeg ik hoe het zou gaan met mijn aanbetaling als ik er bij hun niet uit zou komen. uiteraard wil ik er alles aan doen bij jurk te kopen aangezien ik bij hun gepast heb. hierop werd verteld dat terugstorten van de aanbetaling geen optie is. ik vroeg naar het recht van 8 dagen om terug te komen op de koop. (de jurk die besteld zou worden was op voorraad, er hoeft dus niets gemaakt te worden). toch was dit volgens hun niet mogelijk en als ik elders een andere jurk zou zien, moest ik deze toch bij hun bestellen.
klopt dit? kan ik de aanbetaling van 1.000 euro terug krijgen? ik ben heel benieuwd naar reacties en alvast bedankt!