Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanneke soek - 17-05-2013 18:26:34
Huishouden & Energie

afrekening warmtemeters

In mijn huurwoning wordt er gebruik gemaakt van warmtemeters.
wij hadden meters met vloeistof en deze zijn vorig jaar september vervangen door meters die op afstand te lezen zijn.
mijn vraag betreft het uitbetalen van de eindafrekening.
de meterstanden zijn vorig jaar 1 september opgenomen, begin mei hadden wij nog steeds geen overzicht gekregen, ik heb gebeld en kreeg te horen dat dit kwam omdat niet alle bewoners thuis waren geweest in september dus niet alle meterstanden binnen waren. maar de brief met de afrekening zou de volgende dag op mijn deurmat liggen, dat was ook zo met de vermelding dat het binnen drie weken op mijn rekening zou staan, maar helaas, nog steeds niets ontvangen terwijl de drie weken om zijn.
over zes weken worden de meterstanden al weer opgenomen, terwijl de vorige periode nog niet eens afgehandeld is. min vraag is mag de woningbouwvereniging negen maanden mijn geld vasthouden, het gaat om een bedrag van 187 euro.
met vriendelijke groet
hanneke