Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
rubman - 22-05-2013 09:32:01
Computers & Telefonie

Vodafone Veranderd Acties Voortijdig

Vodafone heeft per 2 mei een aantal belcompany winkels omgebouwd tot vodafone winkels waarbij er een "feestelijke" openingsactie gehouden werd.
deze actie zou nog enkele weken aanhouden bij opening van de nieuwe winkels, echter heeft vodafone besloten om deze actie voortijdig te wijzigen. dit staat echter nergens vermeld in de voorwaarden en daarnaast hebben meerdere medewerkers van vodafone beloftes gemaakt richting potentiële klanten om rustig te wachten om van dezelfde actie bij een winkel in de buurt gebruik te kunnen maken aangezien er erg veel mensen op de actie af komen.
deze mensen is dus iets beloofd wat vervolgens niet waargemaakt kan worden en vodafone verschuilt zich achter het feit dat het bij een winkel op één moment uit de hand is gelopen.
in hoeverre mag vodafone dit zomaar doen, aangezien het voortijdig wijzigen van de actie nergens in de voorwaarden naar buiten is gebracht en er daadwerkelijk beloftes gemaakt zijn naar personen die ze nu niet meer nakomen.

voor meer informatie is er op het vodafone forum een topic gaande betreffende deze actie.
http://forum.vodafone.nl/t5/vodafone-red/openingsactie-vodafone-winkels-voorwaarden-info-en-data/td-p/64868">vodafone topic