Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacobboersma - 25-05-2013 17:48:59
Geldzaken & Recht

Graficall houdt zich niet aan wet kopen op afstand

Hallo allemaal,

op 2-5-13 heb ik online geheugen voor mijn laptop besteld via graficall uit leiden.
echter na een poosje kreeg ik spijt. ik vond het toch erg veel geld, en besloot een nieuwe laptop te kopen.

het geheugen had ik inmiddels ook binnen. dit heb ik dus ook gelijk weer teruggestuurd. echter graficall zei in eerste instantie niks te hebben ontvangen. en zeggen ze dat ze niks terugnemen wat apart is besteld. deze voorwaarden waren er nog niet op 2-5-13. via de cache van google zijn de oude voorwaarden nog wel te vinden. waar ook de wet kopen op afstand in zit. ook stond niet bij de voorwaarden of het product dat het geheugen apart is besteld. inmiddels staat dit dus wel in de voorwaarden. gelukkig heb ik nog een screenshot van de voorwaarden waar ik mee akkoord ben gegaan. hoe zit het met het tussentijds aanpassen van de voorwaarden?

inmiddels heb ik wat mail wisseling gehad, en zeggen ze dat de verpakking is geopend. dit is pertinent niet waar. maar goed, daar kun je lang over discussiƫren. de wet kopen op afstand is daar volgens mij ook wel duidelijk in. al is de verpakking wel geopend zoals zij dat zeggen, dan nog heb ik recht op mijn geld. https://webwinkelrecht.nl/diensten/juridisch-advies/recht-van-retour/

heeft iemand nog tips om hier uit te komen?