Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

miekmol
miekmol - 25-07-2013 11:40:31
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik verkleurigen van zonnebrandcrème/olie en bodylotion uit mijn kleding?

Goedemorgen,

onlangs heb ik een witte katoenen bermuda aangehad naar het strand. natuurlijk mezelf goed ingesmeerd met een zonnebrandcrème. na een aantal uren nog wat gaan drinken in een strandtent, waar ik flink zat te transpireren in de zon. bij thuiskomst zag ik dat mijn witte bermuda op de voor en achterkant van de pijpen, overal gele plekken vertoonden. ik heb de broek onmiddellijk in een sopje met biotex gezet, en daarna gewassen op 60 graden. het was er niet uit. ik heb toen werkelijk van alles geprobeerd zoals, weken in vanish, en weer gewassen. daarna chloor, wasbenzine, citroensap, schoonmaakazijn, en telkens gewassen na zo'n behandeling maar de gele verkleuringen bleven. toen heb ik de broek met soda gewassen op 90 graden en dit had ook geen resultaat. uiteindelijk de broek op de "bleek gelegd".
nog steeds zonder resultaat. weggooien zal het wel worden.
maar nu heb ik ondertussen nog 3 andere witte bermuda's uit de kast gehaald en daar zit de verkleuring ook al in en dit is van vorig jaar zomer natuurlijk. in deze bermuda's zit stretch.

ik hoop dat iemand weet hoe ik dit probleem kan oplossen.