Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanstrootman - 24-09-2013 16:32:49
Elektronica & TV

SMART-TV's en diensten als "NETFLIX"

Bij voorbaat dank voor een ieder met een zinnige reactie op mijn vraag.

ik heb een jaar geleden een nieuwe philips 40pfl5007h smart-tv aangeschaft. met het oog op de toekomst, wat internet nu ook allemaal mogelijk maakt voor op de tv leek me dit een wijze investering. nu is het sinds kort mogelijk om in nederland "netflix' te gebruiken. voor een serie/film liefhebber uitermate positief nieuws. daarom zijn wij lid geworden van netflix om deze dienst via onze smart-tv te kunnen gebruiken. helaas.

hier komt het: enkel smart-tv's van philips uit 2013 worden uitgerust met de netflix applicatie. mijn tv komt uit 2012. na een chatsessie met een philips medewerker ben ik wijzer geworden dat het met bepaalde codecs op de televisie te maken heeft, deze zouden niet 'goed genoeg' zijn voor netflix op philips tv's uit 2012, omdat tp vision (ontwikkelaar) de beste kwaliteit wil garanderen.

hoe is het mogelijk dat ik met een product van nog geen jaar oud niet in staat ben om mee te kunnen met de laatste technologie op dat gebied? dit is juist de reden waarom ik een smart-tv had aangeschaft!

hopelijk snappen jullie de kwestie en kunnen jullie hier iets over uitleggen/melden. bij voorbaat dank.