Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
ruudmantz - 25-09-2013 18:54:23
Geldzaken & Recht

Water afvoer van de CV ketel, waar mag dat?

Mijn nieuwe buren van de tweede etage hebben hun woning gekocht van iemand die de hele woning heeft gerenoveerd.

nu is het volgende aan de hand, wij wonen op de begane grond en hebben een tuintje. nu zij een nieuwe cv ketel hebben loopt al het afvoerwater van hun nieuwe ketel bij ons in de tuin. wanneer ik bij ons kijk en mijn andere buren, loopt dit netjes in het riool.

heeft de aannemer hier een fout gemaakt door voor de eenvoudige weg te kiezen? en kan ik deze nog verplichten het als nog aan te passen?
buiten het feit het geluid van het druppelen (naast onze slaapkamer) van het water in onze tuin zeer irritant is als het niet regent, is het ook zeer vervelend dat we zomers dus niet veilig droog buiten kunnen zitten. zodra er namelijk iemand onder de douche stapt hebben wij water op onze zithoek.

hoor graag of iemand een oplossing heeft!

mvg