Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 27-09-2013 11:55:39
Voeding & Gezondheid

Green Active Plus Proefpakket

De vraag die ik stel aan de lezers is eenvoudig: lees de voorwaarden van deze (opvolger van paris pure?) aanbieding die steeds vaker in de publiciteit komt. dus niet denken: ik wil niks meer, ik hoef niets te doen. lees dit aub, zodat er daardoor geen vragen komen: hoe kom ik er van af.

uit de algemene voorwaarden: actievoorwaarden green active plus proefpakket: u kunt zich 8 dagen lang overtuigen van de kwaliteit van onze producten, hiervoor betaald u enkel de verzend- en verpakkingskosten van € 4,99. de leverdatum van uw proefpakket met daarin 14 green active plus tabletten wordt per e-mail gecommuniceerd en is tevens de ingangsdatum van de probeerperiode welke 8 dagen telt. aan het einde van de probeerperiode ontvangt u automatisch een vervolgzending (90 green active plus tabletten) t.w.v. € 59,99 excl. verzendkosten. wanneer u geen vervolgzending wenst te ontvangen kunt u onze klantenservice hiervan tijdens uw proefperiode op de hoogte stellen. dit kan via onze website www.greenactiveplus.com of tijdens kantooruren op 085-489 44 08 met deze machtiging geeft u tot wederopzegging toestemming bedragen voor geleverde goederen automatisch van uw rekening af te schrijven.

ik hoop hier een boel vragen en ongewenste zendingen mee te voorkomen, met alle kosten van dien ..........