Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

in
in de war - 05-10-2013 12:59:12
Geldzaken & Recht

kan dat wel?

Beste lezer,

ik heb een vraag over mijn doorlopend kredieten.

lang verhaal verhaal kort. in het verleden zooitje van mijn financiƫle zaken gemaakt en daar de laatste jaren mee aan het werk om het op te lossen. de losse rotzooi is opgeruimd nu alleen nog 2 doorlopende kredieten. deze kredieten zijn overgedragen aan incasso bureaus omdat er in het verleden achterstand was ontstaan.

nou is mijn vraag: kan het doorlopend krediet in handen liggen van een incasso bureau terwijl het doorlopend krediet nog niet ontbonden is en je maandelijks nog steeds een hoge rente en aflossing betaald aan de kredietverstrekker? ik krijg nog steeds een maandelijks afschrift van de kredietverstrekker.

mijn 2e doorlopende krediet daar ontvang ik geen afschriften meer van en verloopt alle communicatie via het incasso bureau en daar heb ik ook het idee dat ik meer aflos en minder rente betaal.

ik hoop dat iemand dit kan beantwoorden.