Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
judithv - 07-10-2013 12:24:29
Geldzaken & Recht

Global collect Usenext maandelijks bedrag

Hallo allemaal,
gisteren kwam ik tot mijn schrik erachter dat er al een hele tijd maandelijks een bedrag van 9,95 van mijn rekening wordt afgeschreven door global collect. in de omschrijving staat onder andere het bedrijf usenext.com aangegeven. dit is dus al maanden aan de gang en ja.. ik weet het.. heel dom dat ik dit nu pas zie.

ik ben bij de bank geweest, maar die kunnen er ook weinig aan doen. ze hebben nu rekening geblokkeerd zodat die geen geld meer van mijn rekening kan halen. nu zou ik moeten wachten tot ik wat hoor van diegene die constant geld van mijn rekening haalt (waarschijnlijk usenext) nu is het probleem dat ik me echt niet kan herinneren dat ik daar ooit geweest ben en iets zou hebben afgesloten voor geld. ik heb mijn hele mailbox doorgespit maar nergens een bericht van usenext, daarna proberen in te loggen op die site, maar geen succes. je kan je wachtwoord opvragen waarbij je enkel een e-mail adres hoeft in te vullen, maar mijn nieuwe en oude e-mail adres worden beide niet herkend. voor mij dus eigenlijk een teken dat er echt iets niet klopt. volgens de bank kon ik enkel het geld van 2 maanden terugkrijgen, maar is er echt geen andere manier om meer terug te krijgen?