Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vinay - 23-10-2013 00:58:12
Geldzaken & Recht

En/of rekening, hoe bewijzen?

Beste mensen,

ik heb al 5 jaar. een depositorekening bij toen der tijd fortis bank nu abn amro. mijn moeder heb ik als mede rekeninghouder opgegeven. het is dus een en/of rekening geworden.

zij heeft nooit te maken gehad met mijn rekening en het vermogen is nooit van haar geweest. ze weet niet eens welk bedrag erop staat. alle papieren ontvang ik zelf. op elk papier staat mijn naam gevolgd door haar naam. de. rente ontvang ik jaarlijks op mijn eigen privé rekening. ze heeft alleen als mede rekeninghouder betekent en verder heeft ze hier geen rol bij.

mijn moeder is sinds kort met pensioen. wij moeten bewijzen dat de deposito/ vermogen van mij is. anders ziet svb dit als een gezamenlijke vermogen.

hoe kan ik dit het beste bewijzen?in mijn ogen is er een verschil tussen bevoegdheid en eigenaar zijn