Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

t.
t.gracht - 29-10-2013 12:41:29
Geldzaken & Recht

hypotheek schuld afkopen

Mijn huidige partner heeft samen met zijn ex een restschuld overgehouden na de verplichte verkoop van hun huis. wij dachten dat het 50/50 verdeeld zou worden. de ex van mijn partner zit ondertussen in de schuldsanering en mijn partner heeft een regeling getroffen om hypotheek af te betalen. nu zijn we erachter gekomen dat ze gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de schuld dus alles wat zijn ex niet aflost moet mijn partner gaan betalen. nu zitten wij niet te wachten op nog 3 jaar extra af te lossen aangezien bijna geheel het inkomen van mijn partner naar de bank gaat.
nu is dus mijn vraag kan mijn vriend een gedeelte van de schuld afkopen zodat de rest kwijtgescholden of voor zijn ex haar rekening komt zodat wij er vanaf zijn. anders ben ik bang dat we ook maar eens met de isd moeten gaan praten.