Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieter49_1 - 05-11-2013 15:46:39
Voeding & Gezondheid

Proefpakket

Geachte lezer,

onlangs heb ik bij onderstaand bedrijf een proefpakket vermagerings- /groene thee pillen besteld.( werkt ook nog niet eens)
daaraan bleek achteraf een kwartaalpakket á € 60,00 te zijn gekoppeld. als je binnen 14 dagen niet reageerde. die informatie zou bij het proefpakketje zijn bijgevoegd. die informatie is mij niet bekend dus kreeg ik het vervolgpakket toegestuurd en mocht het niet terugsturen.het bedrag werd van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik een factuur had gehad inmiddels heb ik het teruggeboekt, maar kreeg per mail een betalingsherinnering.daarna weer telefonisch contact gezocht, maar men bleef bij hun standpunt en ik moest het maar uitzoeken met het incassobureau.

inmiddels heb ik het pakket toch teruggestuurd, maar vrees dat het nog wel een staartje zal hebben.

vraag me nu af wat mijn mogelijkheden/rechten zijn.
het leek me goed u op de hoogte te stellen van deze m.i. slimme verkooppraktijken.
ik weet niet of dit voor u interessant is en u iets kan/wil doen.

een reactie uwerzijds zou ik op prijs stellen.

hoogachtend, piet hardendood.

http://www.vitaessent.nl/website/