Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
metamaas - 24-11-2013 20:50:56
Geldzaken & Recht

pensioen van expartner

Mijn exman is drie jaar geleden 65 j geworden wij zijn van nov.1967 tot sept 1985 getrouwd geweest,ik heb contact opgenomen met zijn pensioenfonds aegon en die zeggen je hebt er recht op maar je moet dit zelf met je exman regelen,ik heb 11 sept 2013 gevraagd of ze mij de gegevens op willen sturen dat zouden ze doen en ook hoeveel ik nog tegoed heb over de afgelopen 3 jaar maar nog steeds niks gekregen,heb ze voor de vierde keer gebeld nu hebben ze weer gezegd dat ze me helpen maar mijn ex werkt niet mee werd mij verteld ik had ook niet anders verwacht .
ze hebben me nu weer belooft dat ze de gegevens opsturen want ik heb er recht op werd me weer verteld,wat kan ik nog doen.
ik denk dat ik een advocaat in moet schakelen,kunnen jullie mij helpen aub .

groeten meta maas