Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boomke500
boomke500 - 04-12-2013 14:42:56
Geldzaken & Recht

Familierecht

Mijn zoon is enkele jaren geleden getrouwd maar heeft de naam aangenomen van zijn vrouw.
nu is er een tweeling geboren die ook de naam van zijn vrouw dragen. ik was nog niet zolang in zijn leven want dat heeft mijn ex 12,5 jaar tegengehouden. na overleg met mij heeft hij nu weer mijn achternaam aangenomen en zijn vrouw ook. alleen de kinderen is een probleem geworden, die kinderen zijn geboren d.m.v. een ivf behandeling omdat mijn zoon een nierpatiënt is.
we hebben al tweemaal een aanvraag gedaan via justitie maar dit wordt steeds afgewezen.
nu is er een derde kind op komst wat via de natuurlijke weg gegaan is en wat niet in de verwachting lag. dit wordt de derde zoon.
nu krijgen ze weer dat probleem want waarschijnlijk krijgt dit derde kind ook de achternaam van de moeder.
mijn zoon is ten einde raad en zit er helemaal door heen. lichamelijk en psychisch is hij een wrak aan het worden.
ik heb een broer gehad die ook nierpatiënt is geweest en die is na 11 jaar spoelen en drie operaties overleden, ik was al donor geweest voor mijn broer dus ik kan mijn zoon niet meer helpen. in de brieven van justitie schrijven ze dat hij moet wachten tot ze twaalf jaar zijn maar maakt hij het dan nog wel mee want hij spoelt al 7 jaar en de kinderen zijn pas 2,5.
ik hoop dat er bij justitie nog mensen zijn met een hart en dat dit probleem opgelost kan worden voor mijn zoon en voor mij want je we zijn ten einde raad.

bij voorbaat dank,
groetjes peter