Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ai
aintlifegrand - 29-12-2013 22:01:05
Computers & Telefonie

Internet televisie (en de reclame die ze daar instoppen)

Zijn er meer mensen zoals ik die veel 'gemist' programma's kijken via internet?
ik erger me de laatste dood aan een fenomeen wat onlangs op televisie ook (succesvol) bestreden is, namelijk het absurd hoge volume van reclame.

de publieke omroepen, (met name net5, sbs, veronica via hun gemist website kijk.nl) weten mij iedere keer weer te verbazen met het echt absurd hoge volume van sommige reclame spots. als b.v. de reclame van netflix of transavia begint spring ik van mijn bank op om het volume snel omlaag te zetten (de pc zit op mijn televisie en stereo installatie aangesloten). en vooral 's nachts erger ik me eraan omdat ik in een gehorige flat woon en mijn geluid bewust wat zachter heb staan om ergernis bij mijn buren te voorkomen.

bij kijk.nl is het het ergst, want daar kan ik tijdens de reclames het volume niet via de player zachter zetten (alle controls worden daar uitgezet wanneer reclame begint, ook zo lekker opdringerig) en moet naar de stereo rennen om hem hardware matig terug te schroeven.

ik sta op het punt een ' reclame detectie apparaat' te bouwen die zowel het geluid als het beeld uitzet wanneer de reclame begint.

hebben meer mensen hier ergernis van?