Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
willemvanleunen - 14-01-2014 19:22:00
Voeding & Gezondheid

Misleidende reclame Train More

Ik ben in bij trainmore hilversum binnengelopen omdat ik af en toe wil trainen. ik doe momenteel aan joggen en fietsen in de buitenlucht en ik ben op zoek naar een plekje om te kunnen bewegen als het weer het niet toelaat. ik ben niet van plan heel veel in de sportschool te sporten, omdat ik liever buiten sport als het even kan.

ik zag de aanbieding: "onbeperkt fitness € 1,95 per week" groot op de muur geschilderd staan en ben naar binnen gelopen. ik dacht: super: als ik ergens aan vast zit is het in ieder geval niet zo'n groot bedrag, want dat zou ik zonde vinden omdat ik toch niet iedere dag ga trainen.

binnen werd mij uitgelegd dat ik dit abonnement niet kan aanschaffen, omdat het simpelweg niet bestaat. wel als ik eerst € 9,95 per week ga betalen en dan zou ik na de proefmaand en daarna het volgende kwartaal (of nog pas later) in aanmerking komen voor de € 1,95 per week. in mijn geval zal ik daar dus nooit aan toe komen en zit ik aan een abonnement vast van € 9,95 per week...

op de website zie ik ook al met grote letters € 1,95 per week staan. ik voel me erg misleid en vraag me af of train more dit zomaar mag doen. als ik een abonnement bij de krant afsluit ga ik ook niet meer betalen als ik minder lees. en onbeperkt spareribs is ook onbeperkt spareribs, ook al neem ik er maar één. onbeperkt fitness betekent zoveel als je kunt en € 1,95 per week is ook niet onduidelijk.

ik heb het eens uitgerekend: zelfs als ik me helemaal aan de drie keer per week houd kom ik bij drie jaar abonnement nog steeds niet aan een gemiddelde van € 1,95 per week. is train more mij überhaupt verplicht een abonnement verkopen voor € 1,95 per week, zoals de levensgrote advertentie bij de sportschool mij vertelt en de advertentie op hun website?