Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vazoem - 16-01-2014 15:12:23
Elektronica & TV

Exttra tv aansluiting bestaat niet

In juli heb ik een televisie en internet abonnement aangevraagd bij ziggo voor mijn studentenhuis. het is een vrij oud pand gelegen boven een winkel te leiden waarbij sommigen van ons meedoen aan de internet en televisie wat we intern verdelen.

sinds die aanvraag is de rekening 2 keer zo hoog als aangegeven via internet omdat er een kostenpost 'extra aansluiting televisie' aangegeven staat. na zelf gezocht te hebben, overlegd te hebben met onze huurbaas zijn we tot de conclusie gekomen dat deze niet bestaat.

inmiddels is het januari, 6 maanden verder, en na talloze keren gebeld te hebben is de kostenpost nog steeds niet van de rekening afgehaald. vele hebben aangegeven dat het een fout in hun systeem is, andere hebben geld teruggewezen, anderen beweerden dat het nu echt van de rekening staat maar toch blijft het maar terug komen. dit is duidelijk een teken van onbekwame of onbevoegde mensen aan de telefoon. de telefoonrekening is inmiddels ook de pan uit gerezen.

het ligt nu bij afdeling 'collectieven' terwijl ik nooit om een collectief gevraagd heb en hier bij telefonisch aanschaf nooit over gesproken is. volgens hun gegevens zat er een bedrijf met 6 aansluitingen wat voor al jaren nu niet het geval is. er is geen telefoonnummer beschikbaar om met afdeling collectieven in contact te komen en als ik bel via klantenservice kom ik ook nooit direct in contact met ze. ondertussen blijf ik maar te veel betalen.

zijn er mensen die hier ook ervaring mee hebben? hoe kom ik nu van die hoge rekening af op een snelle en efficiënte manier? hoe kom ik in contact met mensen die wel wat te zeggen hebben en wel over mijn probleem gaan?