Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
generix666 - 05-02-2014 20:04:45
Auto & Vervoer

fbto oplichting

Ik ben verzekert bij de fbto voor twee soorten verzekeingen hierin worden flinke groffe fouten gemaakt.ik zou het geweldig vinden dat jullie hier een keer aandacht aan geven ik ben namelijk niet de enige als ik naar de klachte regen kijk via google.

het volgende gebeurd.

ik kreeg een boete dat ik niet verzekerd was, in de praktijk was dit wel zo zijn en de afschiften van betaalde premie's liegen er ook niet om.
zij wijgeren een wam 34 verklaring en het personeel bedreigd zelfs (hiervan word aangifte gedaan) vervolgens blijk ook mijn woon verzekering opgescort te zijn van af 2012 terwijl wij ook aantooonbaar elke premie op tijd betaald hebben, dit hebben ze dan wel terug getrokken maar een vergoeding zit er in, maar ik heb dus wel het hele jaar 2013 voor niks betaald stel er was iets gebeurd waren we verder van huis.
inmiddels omdat ik die boete nooit van mijn leven ga betalen is mijn rijbewijs geblokkeert en 3 maart word mijn auto in beslag genomen en vervolgens zou ik de cel in moeten voor een onterechte boeten.

ik heb van alles geprobeerd maar krijg geen voet van de grond los.

ik heb cjib politie kifid rdw juriedies lokket fbto zelf de klante sercive(die mijn ook gelijk geven) gebeld en gevraagd wat ik kan doen, behalve een onterechte boete van 1177 euro betalen. allemaal zeggen ze het zelfde fbto moet dit oplossen zij kunne niks.

help help help me aub