Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leroyyung - 28-02-2014 10:51:13
Geldzaken & Recht

vliegwiel aegon

Ik heb een vliegwielovereebkomst met aegon en deze hebben mijn ouders op mijn 14e jaar afgesloten om zo op mijn 29ste een aardig zakcentje te hebben. nu 14 jaar later heb ik 7500 euro aandelen gekocht en 7500 euro administratie en rente betaald. mijn maandelijkse kosten waren 200 gulden en nu 90 euro voor een periode van 15 jaar. mijn aandelen zijn 4000 euro waard wat inhoud dat ik 11000 euro verlies. als ik ga googlen krijg ik heel veel te zien naar kan ik er niets uit opmaken. is er een mogelijkheid, uitspraak van rechter, regeling of andere manier om mijn verlies wat te beperken.
verder is er een aantal jaar geleden mijn aandelen abnamro (waarde 39euro,90stuks) omgezet naar bank of scotland (waarde 0,50 cent,220 stuks) . hierop heb ik aegon gebeld voordat dot gebeurde om eventueel de aandelen van abnamro te verkopen. dit mocht niet omdat ik anders eerst mijn restschuld moest betalen. ik verloor dus achteraf rond de 3500 euro in een paar dagen. kan iemand me hiermee helpen. gr leroy