Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

by
byron - 08-03-2014 12:39:36
Geldzaken & Recht

vodafone wil dat ik betaal zonder bewijs

Beste mensen, ik ben al 3 maanden bezig met dynafix ( het telefoon herstel bedrijf van vodafone ) en vodafone over een rekening die ik heb ontvangen.

het gaat over een leen toestel, ik ben verzekerd bij vodafone en krijg zo een leentoestel als mijn eigen toestel gerepareerd word, er wordt beweert dat ik het leentoestel heb beschadigt.
meerdere malen heb ik al aangegeven dat ik niet de oorzaak ben hiervan en dat ik deze met schade heb ontvangen
echter is er geen bewijs dat ik de telefoon defect heb ontvangen.

ik heb gebeld met dynafix klachten service waar alles word opgenomen (recorded) en hier kunnen ze niks vinden van mijn belletje,, wat er hier werd verteld was het volgende. dynafix zou foto's maken van de toestellen voordat ze bij mij aankomen en na dat ik hem zou hebben terug gestuurd hiermee was ik op dat moment gerustgesteld mee,... nu ongeveer 6 maanden later krijg ik een rekening van €181.50, net als elk normaal mens ga je hier achter aan met het bovenstaande verhaal, vragend naar dat ene stukje bewijs waar ik kan laten zien dat het toestel zo is ontvangen en ze bij mij de verkeerde hebben. dit is er niet, wel is er onderzoek gedaan waaruit blijkt dat ik het gedaan zou hebben,,,,, dit is onmogelijk aangezien ik hem kapot heb ontvangen, nu heeft ene nikki van de vodafone klanten service mij verteld dat ze mijn abonoment gaat blokkeren indien ik niet betaal.


beste klanten service.. hoe kan ik iets betalen als ik hier alleen mondeling bewijs van heb dat is toch onmogelijk,,,,, ik wil alsnog bewijs van zogenaamde door mij toegediende schade....



vriendelijke groet byron
23 jaar student.