Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miekje13 - 10-03-2014 21:12:27
Computers & Telefonie

Symio factuur klopt niet

Ik zit sinds 5 maanden in het buitenland (curaçao). ik heb mijn nederlandse nummer bij simyo aangehouden, omdat ik ook weer van plan ben terug te gaan.

ik heb al het verbruik bij symio op nul staan, behalve het standaard tarief om te bellen, dat is 3 euro.

nu heb ik afgelopen maand een factuur van simyo ontvangen die naar mijn mening niet klopt. ze zeggen dat ik in de periode van 1 januari 2014 t/m 7 januari 2014 47 keer een sms heb gestuurd vanuit curaçao naar nederland.
dit is echter niet het geval! waarom zou ik smsen, terwijl er zo veel meer gratis mogelijkheden bestaan om contact te leggen.

ik heb contact opgenomen met simyo om te vragen of zij mijn factuur kunnen verklaren, of zij kunnen aantonen naar wie ik die eventuele smsjes dan verstuurd zou hebben. dit is hun reactie:
deze smsjes zijn vanuit het buitenland zijn verstuurd. dit houdt in dat zij via de buitenlandse provider naar nederland worden verstuurd. de buitenlandse provider slaat de telefoonnummers niet op, en geeft ons enkel het nummer van de berichtencentrale door. wij kunnen de nummers daarom niet voor u achterhalen.

het verbruik op uw factuur komt rechtstreeks vanaf uw simkaart. onze simkaarten registreren enkel het verbruik op uw toestel. het is niet mogelijk dat de simkaart gegevens genereert. het verbruik is daarom absoluut en de kosten zijn terecht.

ik blijf erbij dat ik ze niet verstuurd heb, maar vraag me af of ik een poot heb om op te staan?! het is geen schrikbarend hoog bedrag, maar het blijft zonde geld
heeft iemand ervaring of kan iemand hier advies in geven?