Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gi
gijs89 - 11-03-2014 16:08:08
Auto & Vervoer

Auto inbraak bewoners parkeergrarage

Beste forumleden,

afgelopen weekend is er ingebroken in mijn auto. slot geforceerd en autoradio weg. helaas heb ik geen inbraak verzekering meer. deze heb ik stopgezet omdat mijn auto sinds een paar maanden in een bewoners parkeergarage staat. de garage is te bereiken via een lift. het is alleen mogelijk om met de lift naar de garage te gaan met een sleutel. nu is het zo dat dit slot al vanaf het begin kapot is (september ongeveer, is een nieuw appartementen complex). daardoor is het voor iedereen mogelijk om in de parkeer garage te komen. een buurman van mij heeft hier al meerdere keren over geklaagd bij de makelaar maar er is niets mee gedaan. en nu ben ik hier dus de dupe van.

ik heb contact gehad met de makelaar en gezegd dat ik vind dat zij hier verantwoordelijk voor zijn. de makelaar zegt: dat is niet zo, dit is alleen het geval wanneer de auto geschorst zou zijn... en dat het helemaal niet gebruikelijk is dat je een sluitel nodig hebt om een parkeer garage in te komen voor bewoners.

wat kan ik het beste doen in deze situatie? ik heb verder geen rechtsbijstand verzekering oid.

met vriendelijke groet,

gijs