Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pl
plino86 - 18-03-2014 15:37:33
Voeding & Gezondheid

Yoga Lounge verlengt 6 maanden na Groupon

Goedemiddag,

ik heb vorig jaar een groupon gekocht om 6 maanden goedkoop yoga te doen bij de yoga lounge in hilversum. in de voorwaarden van groupon staat verder niets over dat daarna een automatische verlenging volgt. bij de yoga lounge in hilversum heb ik wel iets moeten tekenen, anders kon ik de groupon niet gebruiken (vond ik al vreemd). nu blijkt dat hier in staat dat het automatisch 6(!) maanden verlengd wordt als ik niet een kalendermaand van te voren opzeg. ik dacht dat de groupon gewoon afliep en ben natuurlijk net te laat met opzeggen en nu moet ik de komende 6 maanden de volle yoga en pilates abonnementsprijs (€40,-) betalen, terwijl ik helemaal geen lid wil blijven. ik wilde alleen uitproberen of yoga iets voor mij is.

nu vind ik het niet erg om 1 maand de volle prijs te betalen (het is tenslotte mijn eigen schuld dat ik te laat ben met die kalendermaand), maar 6 maanden..?! is het niet zo dat nadat je een abonnement hebt gehad het maandelijks opzegbaar is?

kan iemand mij aub helpen met een antwoord hierop? ik voel me echt een beetje radeloos en wil geen €240,- betalen :-(

alvast bedankt.