Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jv
jvsmlbk - 28-03-2014 10:37:01
Auto & Vervoer

Lekke Koppaking

Hallo, wij hebben in januari 2011 een nieuwe peugeaut 207sw aangekocht bij de dealer. doelstelling van het aanschaffen van een nieuwe auto was om de eerste jaren minder onderhoudskosten te hebben in vergeleiking met een oudere auto. nu hebben wij momenteel 41000 km op de teller staan en is de auto na anderhalf jaar voor een kleine beurt geweest en van de week voor een grote beurt. nu blijkt echter dat de koppakking lek is. nu is mijn vraag of dit wel normaal is bij een slechts drie jaar oude auto met 41000 km op de teller. we zijn een gewoon gezin met 2 kinderen en gebruiken de auto weinig en op een normale gezinswijze.

na contact te hebben gezocht met peugeaut wordt ons verteld dat we contact moeten opnemen met de dealer en men daar wellicht een coulance regeling kan aanbieden. dan komen we nog steeds uit op een reparatie van plusminus 800 euro, op een mijn inziens redelijk nieuwe auto.

zijn er ook mogelijkheden om, gezien de leeftijd van de auto en het gereden aantal kilometers, in aanmerking te kunnen komen voor volledige vergoeding hiervan?

graag hoor ik van iemand over deze kwestie.
m.v.g.
jeroen.